Om Mobilise

Hjem / Om Mobilise

Mobilise leverer komplett online plattform (Mobilise Event Portal) for rekruttering av personell, organisering, samhandling, kommunikasjon, akkreditering og andre nyttige verktøy for effektiv gjennomføring av små og store arrangementer. Siden selskapet ble etablert i 2011, har vi levert løsninger til 100vis av kunder, som til sammen har rekruttert i overkant av 100.000 personer til gjennomføring av sine arrangementer.

Selskapets primære kundegrupper er festivaler, idrettsarrangementer, organisasjoner, klubber, lag & foreninger, kommuner, eventselskaper, museer og andre som benytter seg av frivillige, funksjonærer, deltidsansatte eller andre typer temporære ressurser. Mobilise bidrar til å effektivisere og forbedre prosessene rundt rekruttering, opplæring, kommunikasjonen og rapportering – slik at kvaliteten på arrangementet blir bedre og det blir enklere å administrere.

Selskapet har som mål å bli det ledende systemet innen Event & Resource Management systems på markedet, gjennom å tilby det ledende produktet på markedet - gjennom kontinuerlig videreutvikling av systemet i samarbeid med våre kunder.

For å jobbe med de største arrangementene i verden, kreves det at man har gode rutiner & kvalitetssystemer, i tillegg til et moderne og godt produkt -driftet i et redundant og skalerbart driftsmiljø. Mobilise har derfor implementert kvalitetssystemer i tråd med ISO standard og jobber fortløpende med å videreutvikle oss og våre kvalitetsstyringsprosesser.

Mobilise har i dag kontorer i Oslo & Stockholm og har 6 ansatte. Selskapet har ca. 100 aktive kunder i Skandinavia hvor Vasaloppet, World Cup Holmenkollen, Øyafestivalen, Oslo Kommune, Nobel Instituttet, YOG 2016, Way out West, VM i Skiskyting 2016, VM i innebandy 2015, Bergen Kommune er noen av disse.