Evaluering

Uten en jevnlig evaluering er det ikke mulig å lære, forbedre og utvikle seg. Med data fra systemene og erfaringer, gjør vi sammen med dere opp en status, gjør nødvendige justeringer  og legger en plan for veien videre.

Synliggjør resultatene og feire måloppnåelse

For å få med seg andre og skaper entusiasme i organisasjonen er det viktige at man deler resultatene og feirer måloppnåelse.

Strategi, planer, mål og tiltak bør derfor evalueres og vurderes jevnlig. Mobilise hjelper dere med å evaluere og synliggjøre resultatmålene og finner nye mål som man kan strekke seg mot. 

En forbedringsprosess stopper aldri – man kan alltid gjøre ting bedre!

"The mobilise way"

Mobilise Way – er vårt rammeverk som gjelder enten du skal organisere et stort eller lite arrangement, eller har daglig aktiviteter. Vi vil sørge for at dere får en prosess og et system som støtter deres behov ved hjelp av ulike moduler.

Ta kontakt for å se hvordan vi kan hjelpe deg!

GDPR: Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre tjenesten vår, spore og analyser, huske preferanser osv. Ved å bruke nettstedet vårt, samtykker du i disse informasjonskapslene. Klikk på "Info" -knappen for å lese våre retningslinjer for personvern.