Historie

2011 - En pangstart!

Vi leverer skreddersydd plattform til SKI-VM 2011 for rekruttering og organisering av 2500 frivillige og arrangementet ble en stor suksess.
Den nye plattformen revolusjonerte måten å rekruttere og organisere frivillige på – man gikk bort fra Epost og Excel og over på nettbasert database system.
Det er stor interesse for den «nye plattformen» i markedet. Snowboard-VM, Øyafestivalen, Oslo Maraton, Skiforeningen, Nobels Fredspris inngår langsiktige avtaler.

2011 - En pangstart!

2012 - 300% økning på et år

Vasaloppet blir den første kunden i Sverige og Oslo Kommune tar i bruk systemet for administrasjon av meddommere og valgmedarbeidere.

2012 - 300% økning på et år

2013 - Første kunde i Danmark

Selskapet vokser videre og får en rekke nye kunder også innen nye bransjer. Både crew og deltidsansatte administreres nå med Mobilise Eventportal. Eurovision Danmark tar i bruk systemet og blir første danske kunde.

2014 - Sverige here we come...

Vi retter fokus på det svenske markedet og får en rekke nye svenske kunder; Gøteborg & Co, Destinasjon Halmstad, Borås stad og Way out West. Selskapet vinner nye anbud og langsiktige kontrakter med med Oslo, Bergen og Trondheim kommune.

2014 - Sverige here we come...

2015 - Åpner kontor i Stockholm

Vi åpner kontor i Stockholm. Selskapet får sin første kunde i Finland, World Figure Skating Championships i Helsinki i 2017.

2016 - VM, OL og TV-Aksjonen

Dette er året for store engangsarrangementer - VM i Skiskyting i Oslo, Ungdoms-OL på Lillehammer, X-Games i Oslo, Vektløfter EM i Førde, Eurovision i Stockholm - bruker alle Mobilise for sine frivillige. I tillegg inngår TV-aksjonen avtale om en plattform for deres 20 000 frivillige og 100 000 bøssebærere. Plattformen utvikles i takt med våre kunder sine behov.

2017 - Kompetanse i fokus

Selskapet fortsetter den gode veksten og signerer 40 nye kunder. Mobilise utvider teamet og leverer kunnskap, kompetanse og system. Vårt svenske kontor flyttes fra Stockholm til Göteborg. Vi vinner vårt første svenske anbud med Västeras kommune.

2018 - Nye rekorder

Mobilise får testet sin leveranseevne og leverer løsning til VM i ishockey i Danmark på rekordtid. Samme år inngår vi avtaler med Arbeiderpartiet, Kirkens Bymisjon, Stockholm Stadsmissionen, Norges Håndballforbund, VM i Curling, Skidspelen i Falun, World Cup Ulricehamn, VM Curling i Århus og øker antall kommuner på kundelisten fra 20 til 29. Mobilise setter ny omsetningsrekord.

2019 - The Mobilise Way

Vi lanserer rammeverket «The Mobilise Way» og viser at vi satser mer på kunnskap og kompetanseutvikling hos våre kunder. Dette blir tatt godt imot i markedet og flere ideele organisasjoner blir kunder, som Dråpen i Havet, Caritas Norge, Kirkens Bymisjon, Kreftforeningen. Mobilise bistår som endringsrådgivere i tillegg til å levere en markedsledende plattform.
Vi inngår også et samarbeid med Riksidrottsforbundet i Sverige, for å utvikle en best practice for idrettsarrangementer i Sverige.

2020 -

Ny profil og ny oppgradert plattform lanseres! Året starter med gjennomføring av EM i håndball (Norge og Sverige) og Ski Tour, samt avtaler med en rekke nye kunder som VM i Maratonpadling 2020, Kongsberg Jazzfestival, RBK, Molde FK, Ålesund FK, Grimstad Rally og et nylig vunnet anbud med Västeras Stad. Vi ser frem til et nytt begivenhetsrikt år...

GDPR: Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre tjenesten vår, spore og analyser, huske preferanser osv. Ved å bruke nettstedet vårt, samtykker du i disse informasjonskapslene. Klikk på "Info" -knappen for å lese våre retningslinjer for personvern.