Velkommen til Ressursbanken!

 

Nå er du kommet til Ressursbanken vår, hvor du får gratis faglige tips, kundehistorier og maler. For å gjennomføre et godt arrangement må man planlegge veldig godt, så vi håper Ressursbanken hjelper dere litt på vei mot et vellykket arrangement.

Bokmerk gjerne denne siden, da vi tidvis oppdaterer med nye artikler. Malene kan du bruke som de er, eller tilpasse dem til akkurat deres bruk og arrangement.

Om du enda ikke har bestilt gratis demo og rådgivning eller nyhetsbrev, så kan du klikke på «KONTAKT» og bestille.

 

Faglige tips

Gode maler er gull!

For å gjennomføre et godt arrangement må man planlegge veldig godt. Vi ønsker å hjelpe dere litt på veien, og har laget noen maler dere

Les mer »

Les hva kundene sier

Thomas Nolan Hansen Aarhus VM Cross Country System for frivillige

Lenge leve gode systemer!

Dansk Atletik Forbund (DAF) er det danske friidrettsforbundet. De er medarrangør på flere av de største idrettsarrangementene i Danmark, blant annet det årlige Royal Run

Les mer »

Maler for nedlasting

Akkrediteringsmatrise

Gir en enkel oversikt over koblingen mellom akkrediteringsgrupper og objekter.

Kommunikasjonsplan

En mal der man kan definere hva som skal formidles, når, hvordan og av hvem. Få full kontroll på kommunikasjonen.

Organisasjonsanalyse

Malen er laget for å utføre en organisasjonsanalyse. Et viktig verktøy if. rekruttering og organisering av deres frivillige.

GDPR: Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre tjenesten vår, spore og analyser, huske preferanser osv. Ved å bruke nettstedet vårt, samtykker du i disse informasjonskapslene. Klikk på "Info" -knappen for å lese våre retningslinjer for personvern.