Rapportering

Dashbord og statisikk

Våre dashboard og rapporter gir deg enkelt tilgang på oversiktelig statistikk slik at dere får god kontroll på alle prosesser, kan sammenligne og sjekke måloppnåelse.

Alt fra bemmaningsgrad, til demografi på dine ressurser. Ved å få muligheten til å analysere data, blir det enklere å ta beslutninger basert på tall og ikke synsing. Rapportene lar deg være i forkant, De kan bidra til å forutsi frafall og planlegge nytt behov. Du vil få en mer strategisk tilnærming til organisering av dine ressurser. 

Dashboards gir deg oversikt og kontroll

Mobilise sin rapportmodul gir deg all data du måtte ønske om alt som skjer i systemet ditt. Med tilpassede dashboards for rekruttering, kommunikasjon og bemanning har du fullstendig oversikt og mulighet for breakdown. 

Filtrer utvalg og last ned til excel

Alle data registrert i systemet kan enkelt hentes ut gjennom et stort utvalg spesialrapporter. Lag utvalg og last ned for videre bearbeidelse i Excel

 

"The mobilise way" - Et komplett system kombinert med unik kompetanse

Mobilise Way – er et rammeverk som er utviklet for de som skal organisere et stort eller lite arrangement, eller har løpende forvaltning av deltidsansatte, frivillige, funksjonærer eller andre typer Ad-hoc ressurser. Vi vil sørge for at dere får en optimal og effektiv arbeidsprosess – kombinert med en plattform som dekker deres behov.

Med Mobilise får dere en komplett plattform med verktøyene dere trenger, en kompetansepartner med erfarne rådgivere og hjelp/støtte når dere trenger det. 

GDPR: Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre tjenesten vår, spore og analyser, huske preferanser osv. Ved å bruke nettstedet vårt, samtykker du i disse informasjonskapslene. Klikk på "Info" -knappen for å lese våre retningslinjer for personvern.