Kurs og støtte

Vi tilbyr implimenteringstjenester og support som gir deg et forsprang. Å få alle til å gå samme vei og ta i bruk et nytt system kan by på utfordringer i små og store organisasjoner. Vi i Mobilise hjelper dere på veien.

Vi hjelper deg gjennom hele prosessen

 Vi har lang erfaring med hva som skal til for å få folk med. Med gode opplæringsprosesser, nettmøter, videoer, døgnåpen web support og mulighet for telefonsupport hjelper vi dere på veien til en suksessfull implementering i deres organisasjon. Ved å importere dataene dere har i dag, hjelper vi med å komme raskere i gang med vaktlister, personallister, organisasjonsstruktur. 


Vi strukturer ditt nye system. Vi hjelper dere å konfigurere Mobilise slik at det passer din organisasjons behov. Dette kan inkludere oppsett av registreringsskjema, egne e-post varslinger, spørsmål til ditt personell med mer.


Vi tilbyr egne Mobilise-kurs for administratorer og gruppeledere. Kursene vil være tilpasset deres behov og arbeidsmetode, slik at alle får best utnyttelse av plattformen og prosessen. Vi har også egne kurs for rekruttering, kommunikasjon. Ingen som tar telefonen eller svarer på mail? Bekymr deg ikke – Mobilise tilbyr websupport, telefonsupport og on-site støtte. Når dere lykkes har vi lykkes.

 

 

"The mobilise way"

Mobilise Way – er vårt rammeverk som gjelder enten du skal organisere et stort eller lite arrangement, eller har daglig aktiviteter. Vi vil sørge for at dere får en prosess og et system som støtter deres behov ved hjelp av ulike moduler.

Med Mobilise får dere en komplett plattform med verktøyene dere trenger, en kompetansepartner med erfarne rådgivere og hjelp/støtte når dere trenger det. 

GDPR: Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre tjenesten vår, spore og analyser, huske preferanser osv. Ved å bruke nettstedet vårt, samtykker du i disse informasjonskapslene. Klikk på "Info" -knappen for å lese våre retningslinjer for personvern.