Gjennomfør

Vaktplanlegging: Når du gjennomfører, må du vite hvem som skal være hvor og når de skal være der. Et godt oppsett og et fleksibelt og smart system for vaktplanlegging er viktig. Med mulighet for innsjekk og utsjekk på mange nivåer, får du full kontroll på faktisk timebruk og oppmøte. 

Kommunikasjon: Kommunikasjonsplanen som bestemmer hvem som skal si hva til hvem og på hvilket tidspunkt, sikrer at all nødvendig informasjon kommer frem til de som trenger den. Systemet samler all informasjon, støtter utsendelse på e-post eller SMS og bidrar til at dine ressurser alltid er velinformerte.  

Akkreditering: Trenger du å dele ut noe eller trenger å organisere andre interessent grupper til dine aktiviteter? Vår akkrediteringsmodul lar deg enkelt hente inn personinformasjon, tildele rettigheter eller produkter og holde oversikt over utdeling.

GDPR: Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre tjenesten vår, spore og analyser, huske preferanser osv. Ved å bruke nettstedet vårt, samtykker du i disse informasjonskapslene. Klikk på "Info" -knappen for å lese våre retningslinjer for personvern.