The Mobilise Way

Vi har lang erfaring

La oss hjelpe deg. Vi hjelper aktører i ulike bransjer med å effektivisere og digitalisere arbeidet med deres menneskelige ressurser, enten det er crew, frivillige, funksjonærer eller deltidsansatte.

Mobilise Way – er vårt rammeverk som gjelder enten du skal organisere et stort eller lite arrangement, eller har daglig aktiviteter.

Gjennom tre faser, støtter vi dere i å få oversikt og kontroll på hele arbeidsprosessen. Vi deler av 10 års erfaring, fagligkompetanse og vårt unike system. 

Planlegg – Gjennomfør – Lær – bli bedre

Med utgangspunkt i hvor dere er i dag, legger man  en plan sammen, for hvor dere skal.
Planen i settes i gang med målrettet rekruttering.

Systemet er flerspråkelig og har et smart registreringsskjema som sortere søkere i grupper,som gjør administrasjonen av registreringer enkel.

Ved å velge riktige mennesker, kan dere både redusere antall personer dere trenger totalt og risiko for frafall.

Ditt team må få opplæring for å bli trygge på sitt ansvar og sine arbeidsoppgaver  og reduserer risiko. Vi hjelper deg å definere opplæringen og systemet har gode verktøy for å organisere og gjennomføre dem.

Vi viser deg veien til et godt informert og trent personell.

Status: Med utgangspunkt i hvor dere er i dag, legger man sammen en plan for hvor dere skal.

Rekruttering: Planen i settes i gang med målrettet rekruttering. Systemet er flerspråklig og har et smart registreringsskjema som sortere søkere i grupper, for enkel utvelgelse. Ved å velge riktige mennesker, kan dere både redusere antall personer dere trenger totalt og risiko for frafall.

Opplæring: Dine ressurser må få opplæring for å bli trygge på sitt ansvar og sine arbeidsoppgaver. Vi hjelper deg å definere opplæringen og systemet har funksjoner for å organisere og gjennomføre dem.

Når du gjennomfører, må du vite hvem som skal være hvor og når de skal være der. Et godt oppsett og et fleksibelt og smart system for vaktplanlegging er viktig. Med mulighet for innsjekk og utsjekk på mange nivåer, får du full kontroll på faktisk timebruk og oppmøte.

En kommunikasjonsplan bestemmer hvem som skal si hva til hvem og på hvilket tidspunkt, sikrer at all nødvendig informasjon kommer frem til kun de som trenger den.

Systemet samler all informasjon på Min Side, støtter utsendelse på e-post eller SMS og bidrar til at dine ressurser alltid er velinformerte.  

Trenger du å dele ut noe eller trenger å organisere andre interessent grupper til dine aktiviteter? Vår akkrediteringsmodul lar deg enkelt hente inn personinformasjon, tildele rettigheter eller produkter og holde oversikt over utdeling.  

 

Vaktplanlegging: Når du gjennomfører, må du vite hvem som skal være hvor og når de skal være der. Et godt oppsett og et fleksibelt og smart system for vaktplanlegging er viktig. Med mulighet for innsjekk og utsjekk på mange nivåer, får du full kontroll på faktisk timebruk og oppmøte. 

Kommunikasjon: Kommunikasjonsplanen som bestemmer hvem som skal si hva til hvem og på hvilket tidspunkt, sikrer at all nødvendig informasjon kommer frem til de som trenger den. Systemet samler all informasjon, støtter utsendelse på e-post eller SMS og bidrar til at dine ressurser alltid er velinformerte.  

Akkreditering: Trenger du å dele ut noe eller trenger å organisere andre interessent grupper til dine aktiviteter? Vår akkrediteringsmodul lar deg enkelt hente inn personinformasjon, tildele rettigheter eller produkter og holde oversikt over utdeling.  

En må hele tiden lære av det man gjør for å kunne bli bedre. Si farvel til gjetning og hei til datadrevne beslutningsgrunnlag

Med våre rapporter kan du hele tiden overvåke arbeidet på tvers av grupper. Enkle Dashboard-visninger gir deg full oversikt på ytelsen i din virksomhet.  
Dashbordene hjelper deg å se verdien av arbeidet dine ressurser gjør. Å ha en plan for å anerkHvor mange timer har dine frivillige jobbet? Hvor mange møtte aldri på vakt? Hvor mange leser meldingene du sender dem? Mobilise sin rapportmodul gir deg all data du måtte ønske om alt som skjer i systemet ditt. Med tilpassede Dashboards for de ulike modulene har du fullstendig oversikt. 

Ivareta menneskene dine 

Rapporter og statistikk: Med våre rapporter kan du hele tiden overvåke arbeidet på tvers av grupper. Enkle Dashboard-visninger gir deg full oversikt på ytelsen i din virksomhet.  

Forvalt dine verdier: Dashbordene hjelper deg å se verdien av arbeidet dine ressurser gjør. Å ha en plan for å anerkjenne innsatsen deres, samt verktøy som hjelper deg å utføre den, gjør det enklere å opprettholde en lojal og forutsigbar ressursbase.

Evaluering: Uten en jevnlig evaluering er det ikke mulig å lære, forbedre og utvikle seg. Med data fra systemene og erfaringer, gjør vi sammen med dere opp en status og legger en plan for veien videre.

Vi er klare for å hjelpe dere på veien – ta kontakt for et uforpliktende møte

GDPR: Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre tjenesten vår, spore og analyser, huske preferanser osv. Ved å bruke nettstedet vårt, samtykker du i disse informasjonskapslene. Klikk på "Info" -knappen for å lese våre retningslinjer for personvern.