System

Effektivt system som støtter alle prosesser

Mobilise Eventportal er en brukervennlig og fleksibel plattform designet for å administrere frivillige, personell og samarbeidspartnere smidig og effektivt. Sammen med våre kunder har vi utviklet, testet og tilpasset systemet slik at det skal dekker de fleste arbeidsprosesser.

Dere kan enten bruke basisversjonen av systemet og være i gang på et blunk, eller nøye tilpasse det. 

dasd asd asd a

La det bli slutt på ymse excel-ark, ringelister, lange mailtråder og usikkerhet rundt hvem som vet hva. Med Mobilise sitt komplette system for rekruttering, organisering, opplæring og akkreditering av frivillige, personell og samarbeidspartnere – samler dere alt på et sted og operer i tråd med personvernreglene. Systemet finnes i dag på norsk, svensk, engelsk, dansk, tysk.

"The mobilise way"

Mobilise Way – er vårt rammeverk som gjelder enten du skal organisere et stort eller lite arrangement, eller har daglig aktiviteter. Vi vil sørge for at dere får en prosess og et system som støtter deres behov ved hjelp av ulike moduler.

Med Mobilise som partner, får dere hjelp og støtte når dere trenger det. 

– i kombinasjon med en komplett plattform med verktøy dere har behov for.

GDPR: Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre tjenesten vår, spore og analyser, huske preferanser osv. Ved å bruke nettstedet vårt, samtykker du i disse informasjonskapslene. Klikk på "Info" -knappen for å lese våre retningslinjer for personvern.